Ons team staat voor je klaar wanneer je ze nodig hebt.

We helpen je graag met al je vragen!

Bekijk eerst onze veelgestelde vragen.

Om een e-scooter te mogen besturen moet je in het bezit zijn van een geldig bromfietscertificaat of rijbewijs B.

Je moet minimaal 16 jaar oud zijn om op een scooter te mogen rijden.

Een helm is niet verplicht tijdens het rijden op een scooter. De e-scooters rijden met een maximale snelheid van 25 km/u, daarom is een helm wettelijk niet verplicht.

De X1 heeft de mogelijkheid om een kind of volwassene achterop te vervoeren. Pas op! Dit verkleint de accuradius van de e-scooter.

De e-scooters kunnen maximaal 25 kilometer per uur rijden. Dit is tevens de maximaal toegestane snelheid en uit ervaring kunnen we zeggen dat dit een veilige snelheid is.

Mocht er toch een defect optreden, neem dan contact met ons op en wij zorgen ervoor dat je deze leuke dag kunt afmaken.

Voor e-scooters gelden de verkeersregels die ook voor fietsers gelden. Zo moet je het fietspad gebruiken als dat er is en mag je niet op het trottoir rijden.

Bij het ophalen van de e-scooter(s) krijg je altijd uitleg over het gebruik en nemen wij hier uitgebreid de tijd voor.

De e-scooters zijn tijdens de reis verzekerd. Bij schade aan de e-scooter zijn de hieruit voortvloeiende kosten voor eigen rekening en vallen dus onder je eigen risico. Eventuele schade dient direct daarna en/of in overleg te worden vergoed.

De e-scooters worden geleverd met een volle accu, afhankelijk van welke scooter je huurt is de accuradius van 60 km tot 120 km. X1 (60km). E-chopper (60km). Cafécruiser (100-120km)

Op de website kun je zien hoeveel en welke e-scooters er voor een bepaalde dag nog beschikbaar zijn. Als de e-scooters die je wilt huren niet beschikbaar zijn, kun je altijd een e-mail of whatsapp sturen om de mogelijke opties te bespreken.

Het is zeker mogelijk om de e-scooter voor een langere periode te huren. Mail of whatsapp ons hierover zodat we samen met je kunnen kijken naar de mogelijkheden.

Een dagdeel is maximaal 4 uur rijden. Bij een halve dag huren zijn er drie tijdsblokken, je kunt de e-scooters huren van 09.00 tot 13.00 uur, van 14.00 tot 18.00 uur of van 19.00 tot 22.00

Een hele dag is ongeveer 8 uur tijdens onze openingstijden, normaal gesproken van 09.00 tot 18.00 uur, andere tijden zijn in overleg ook mogelijk.

Wij zijn 7 dagen per week geopend van 9.00 uur tot 22.00 uur. Wij je op een ander tijdstip vertrekken of de e-scooter(s) inleveren, dan is dit in overleg mogelijk.

De prijzen zijn vanaf €35 euro per dagdeel (4 uur) te huren en €55 euro voor een hele dag (8 uur). In het weekend rekenen wij een weekendtoeslag van 5 euro.

E-scooters Texel heeft verschillende routes, afhankelijk van je wensen kun je op de website een route kiezen.

Vanaf het huren van 4 e-scooters kun je een route op maat bestellen. Neem hiervoor ruim van tevoren contact met ons op.

Bij annulering tot 48 uur worden geen kosten in rekening gebracht. Bij annulering binnen 48 uur wordt het volgende percentage in mindering gebracht, 25% van de huursom. Voor meer informatie zie onze algemene voorwaarden.

Bij slecht weer waarbij het niet mogelijk is om te rijden, bieden wij je de mogelijkheid om een andere datum te plannen.